• PCS Brommers, Scooters & Motorscooters in Purmerend

E-Bikes – Elektrische fietsen

E-Bikes Purmerend, uw Advanced Ebike dealer (voorheen Ebike Das Original).

E-Bikes Purmerend is uw adres voor de aanschaf van een elektrische fiets, oftewel een e-bike. Wij verkopen de kwaliteits fietsen van het merk Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original). Dit zijn handgemaakte Duitse fietsen welke gemaakt wordt door een enkele medewerker. Dat wil zeggen dat ze bij Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original) niet met een ouderwets lopende band werken. Kortom, 100% kwaliteit en de perfecte afwerking van uw fiets.De kwaliteit van het frame en de componenten maken Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original) samen een topkwaliteit e-bike. Er wordt bijvoorbeeld uitsluitend met A-merk componenten gewerkt, zoals de motor en accu van het merk Bosch en onderdelen van Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, Continental, Schwalbe, AXA, Abus, KMC, Gates, en Racktime.

Ook leveren wij de fietstassen van Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original), deze dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester. Hij past op zowel smalle als bredere Racktime bagagedragers en wordt geleverd met een voor gemonteerde Snapit adapter. Het plaatsen van de tas gaat met een klik en je haalt ‘m er in een handbeweging weer af. Aan de binnenkant is er een hoofdvak en een extra ritsvak. De beide tassen sluit je af met een snelsluiting en voor extra zichtbaarheid is de tas voorzien van reflectiestroken aan beide zijden.

Wist u dat Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original) 30 jaar garantie geeft op het frame ? En dat er op de accu wel 4 jaar garantie zit, waar andere e-bike merken bijvoorbeeld 2 jaar accu garantie verlenen. Dat is pas ontzorgen!

U bent van harte welkom om proef te komen rijden, op onze geweldige E-Bikes aan de Neckerstraat te Purmerend.

 

Logo E-Bikes Purmerend

Vraag hier uw gratis folder aan.

Bosch 4 jaar accu garantie en 30 jaar frame garantie op ebike das original.

Bekijk onze winkel in 360º

Bezoek onze winkel